càtedra carmencita

DIVULGACIÓ
blog en castellano

Projecte Serrella

Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024

V Cicle Gastronomia, vi i cinema

Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024

XXI conferència José María Bengoa

DIVULGACIÓDijous 15 de febrer 2024El proper dijous 15 de febrer a les 12 hores, en la sala d'actes Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant,...

Innovar des de la tradició

MENJARS DE LA TERRA, 2 de febrer de 2024

Jornadas para la inserción laboral de trabajadoras con discapacidad

Sede UA Ciudad de Alicante, 7 y 8 de septiembre 2022

Presentació del Llibre “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació del Llibre “Vademécum de cocina alicantina” de Ángeles Ruiz en la librería Pinchon, Alacant

Libro “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació dels llibres “Vademècum de cuina alacantina” d’Ángeles Ruiz i “La cuina de la memòria” de César Rodríguez.

Conferencia “Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana”

Conferencia “Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana”

Dimecres 19 de maig a les 19 hores, dins del Cicle «Gastronomia i el Mediterrani» de Casa Mediterrani, impartida per Josep Bernabeu-Mestre, director acadèmic de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic i del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA, i membre del Comité Científic de l’Agència de la Salut i la Dieta Mediterrània (ASDM).

read more
La Tastaolletes d’Imma Juan. El Corpus Culinari

La Tastaolletes d’Imma Juan. El Corpus Culinari

En els minuts de la tastaolletes els contem com s’està elaborant el Corpus Culinari Valencià amb Josep Bernabeu, director de Gasterra, el Centre de Gastronomia de la Mediterrània, i catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant. 08/03/2021

read more
Cicle Cuinant Torrevieja. Arquitectura Universitat d’Alacant

Cicle Cuinant Torrevieja. Arquitectura Universitat d’Alacant

El viernes 5 de febrero a las 13 horas (se repetirá a las 19 horas), Maria Diago, bióloga y editora de la Guía Sustentable de Restaurantes, impartirá la Lección inaugural (Cómo afrontar la sostenibilidad ambiental desde la actividad restauradora) del ciclo cocinando Torrevieja, que organizan la Escuela de Arquitectura de la Universidad de Alicante y la Sede Universitaria de Torrevieja.

read more