loader image

càtedra carmencita

RECERCA
blog en castellano

PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE MÀSTER EN RECUPERACIÓN I DIVULGACIÓ DEL PATRIMONI CULINARI I GASTRONÓMIC TRADICIONAL DE LA PROVINCIA D'ALACANT

La Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, amb el propòsit de donar suport i distingir la investigació a l’àmbit  la història de la gastronomia, convoca el premi al millor Treball Final de Màster en recuperació i divulgació del patrimoni culinari i gastronòmic tradicional de la província d’Alacant.

 

Obert termini de presentació de candidatures

Cultivar, nodrir, preservar. Junts

Coincidint amb la celebració del Día Mundial de la Alimentació, sota el lema establit per la FAO per a enguany “Cultivar, nodrir, preservar. Junts”, Turisme Comunitat Valenciana i Gasterra UA-Dénia, organitzen aquesta conferència dins del Programa de Divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la Xarxa de CdT per al sector turístic.

Cultivar, nodrir, preservar. Junts

Coincidint amb la celebració del Día Mundial de la Alimentació, sota el lema establit per la FAO per a enguany “Cultivar, nodrir, preservar. Junts”, Turisme Comunitat Valenciana i Gasterra UA-Dénia, organitzen aquesta conferència dins del Programa de Divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la Xarxa de CdT per al sector turístic.

read more

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.

read more

Día Internacional de la paella

La tastaolletes anem a parlar de la paella en honor a que es el día internacional de la paella i ens donarà la recepta la millor cuinera del món

read more