MÀSTER D'ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

Fotos Masterclass Màster d’Arrossos

Fotos visita virtual a Marjal Pego Oliva

Fotos visita virtual Albufera i Molino Arrosser

Fotos obertura curse Màster Arrossos

El día 14 de julio ha tenido lugar la rueda de prensa de presentación de la 3ª edición del Máster de Arroces y Alta cocina Mediterránea y del Programa de Estudios Propios en Arroces y Alta Cocina Mediterránea.
Puedes consultar toda la información de la oferta formativa aquí: http://masterarrocesyaltacocina.ua.es/
En este acto han participado D. Vicent Grimalt – Ajuntament de Dénia, D. Josep Bernabeu- Mestre – Director del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia, D. Quique Dacosta – Chef y propietario Quique Dacosta Restaurante, Dña. María José San Román – Chef y propietaria de monastrell, D. Jaume Llinares – Ajuntament d’Altea, D. Antonio Pérez – Ayuntamiento de benidorm , D. Enrique Moll Briones – Ajuntament de Pego y D. Frances Colomer– Secretari Autonómico de GVA Turisme.

Marc Mora, antic alumne del Màster d’Arrossos, revela el secret dels millors arrossos alacantins.