càtedra carmencita

DIVULGACIÓ
blog en castellano

Día Internacional de la paella

La tastaolletes anem a parlar de la paella en honor a que es el día internacional de la paella i ens donarà la recepta la millor cuinera del món

Entrevista a Josep Bernabeu sobre el Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània

Entrevista en Radio Alacant, en el programa Hoy por hoy del 22 de julio, a Josep Bernabeu, sobre el Máster de Arroces y Alta Cocina Mediterránea y de la Cultura de los Arroces.

Quaresma: Dies de cuchareo

Cuaresma: Días de cuchareo. Artículo Revista Oficial Semana Santa Alicante

La gastronomía sostenible i el repte de canviar el model de producció i consum d’aliments

Al desembre de 2016, a proposta de la Societat Peruana de Gastronomia (APEGA), es va decidir instituir la data del 18 de juny com a dia internacional de la gastronomia sostenible.

La Universitat d’Alacant celebra el Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible amb un cicle de conferències

El programa “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible” lo organizan el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia GASTERRA y Turisme de la Generalitat y consta de cuatro seminarios on line los días 18, 29, 30 de junio y 1 de julio.

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.

D*naFòrum. Cuinant una terra. Llaurant un futur

Presentació conclusions. Seminaris CdT online gratuïts per al sector turístic.

Entrevista sobre l’enquesta ‘Gastronomia durant el confinament’

A vivir Comunitat Valenciana” del 31 de maig de 2020. PlaySER. La podeu escoltar entre els minuts 20 i 30.

La Universitat d’Alacant reuneix experts per a debatre sobre el futur del turisme i la gastronomia després de la covid-19

El centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia, en colaboración con Turisme Generalitat Valenciana, crea un espacio virtual, donde compartir reflexiones y propuestas para el desconfinamiento del sector turístico y de hostelería.

Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita

“A golpe de micro” con Miguel Coll e Iris Montoya en plazaradio. “La Cátedra Carmencita, de la Universidad de Alicante ha puesto en marcha esta iniciativa durante la cuarentena para proporcionar recetas que vienen desde personas amateurs y desde profesionales, una combinación estupenda.”

Día Internacional de la paella

Día Internacional de la paella

La tastaolletes anem a parlar de la paella en honor a que es el día internacional de la paella i ens donarà la recepta la millor cuinera del món

read more
Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.

read more