càtedra carmencita

DIVULGACIÓ
blog en castellano

Jornadas para la inserción laboral de trabajadoras con discapacidad

Sede UA Ciudad de Alicante, 7 y 8 de septiembre 2022

Presentació del Llibre “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació del Llibre “Vademécum de cocina alicantina” de Ángeles Ruiz en la librería Pinchon, Alacant

Libro “Vademecum de cocina alicantina”

Presentació dels llibres “Vademècum de cuina alacantina” d’Ángeles Ruiz i “La cuina de la memòria” de César Rodríguez.

Cuineres del territori

Un llibre per reivindicar el paper de les dones com a protagonistes i artífexs del patrimoni culinari gastronòmic tradicional de la Marina.

Sabors de sempre per a la cuina de hui

El recetario «34 plats. 34 comarques» recorre la Comunidad Valenciana para rescatar del olvido aquellas comidas tradicionales. Diario Información, 26-02-2022

III Cicle Gastronomia, vi i cinema

Diálogos de Vino y Chocolate. Del 1 de marzo al 22 de marzo de 2022.

Futur VI. La Costa Blanca des dels 5 sentits

Futur, Fira Universitària de Turisme. 17 de desembre de 2021.

La Gastronomía a la Seu de Benissa

La Seu Universitària de Benissa comença el Cicle de Conferències “Seu Oberta”, centrat en temàtica gastronòmica.

Cristina Figueira, estrella Michelín: “La formación es clave para que Alicante sea potencia gastronómica”

La chef de El Chato comparte mesa redonda con Josep Bernabéu y Luis Gras, responsables de la formación culinaria en la UA. El Español. 5 octubre, 2021

Cuineres del territori

Cuineres del territori

Un llibre per reivindicar el paper de les dones com a protagonistes i artífexs del patrimoni culinari gastronòmic tradicional de la Marina.

read more