càtedra carmencita

FORMACIÓ
blog en castellano

Alimentació i benestar en persones majors durant la COVID-19

Aquestes jornades pretenen donar a conéixer el fenomen social i les vulnerabilitats epidemiològiques del procés d’envelliment.

Cicle de Conferències Educar en alimentació, nutrició i habilitats culinàries

Conferència:La alimentación escolar saludable: el ejemplo del Colegio Público de Huchillo de Orihuela.
13 de enero de 2021. Sesión online.

Desdejunis en Veles e Vents

Desdejunis en Veles e Vents

Los desayunos temáticos se organizan cada martes en Campus Veles e Vents para promover el encuentro, debate, divulgación y creación de opinión empresarial sobre los más variados aspectos de la realidad socioeconómica.

read more
Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

read more