càtedra carmencita

NOTÍCIES

PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE MÀSTER EN RECUPERACIÓN I DIVULGACIÓ DEL PATRIMONI CULINARI I GASTRONÓMIC TRADICIONAL DE LA PROVINCIA D'ALACANT

La Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, amb el propòsit de donar suport i distingir la investigació a l’àmbit  la història de la gastronomia, convoca el premi al millor Treball Final de Màster en recuperació i divulgació del patrimoni culinari i gastronòmic tradicional de la província d’Alacant.

 

Obert termini de presentació de candidatures

Entrevista a Josep Bernabeu en la Guia MACMA

Entrevista a Josep Bernabeu, director de Gasterra per Jovi Seser.

Gastronomia sostenible

Gastronomia sostenible

Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.

read more
“La salut pública que no va a poder ser”

“La salut pública que no va a poder ser”

En un moment com el que estem vivint, avui 14 d’abril, dia de la Republica, no he pogut deixar de recordar ‘aquella Salut Publica que haguera pogut ser i no va ser’ que comportava la reforma sanitària republicana.

read more