càtedra carmencita
NOTÍCIESJosep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19
Vilaweb, de noviembre 2022
La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?
Marina alta, 4 de juny 2022
La cátedra gastronómica de la UA Carmencita consolida Alicante como cuna de la gastronomía
Carmencita ha afianzado junto a la Universidad de Alicante la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor con el objetivo de desarrollar actividades de investigación, divulgación y formación en el ámbito de la gastronomía
I Congrés Internacional en dieta mediterrània, gastronomia i arqueologia
19 i 20 de maig de 2022
Els cent anys d’aromes i espècies de Carmencita
La Vanguardia, Comunitat Valenciana, 9 de maig 2022
Carmencita es galardonada en la Noche de las Finanzas de Forinvest
Novelda digital, 4 de maig de 2022
Acte de presentació de llibre “Cuineres del territori”
Acte de presentació del llibre “Cunineres del territori”, Divendres 6 de maig a les 19:30 a la Seu Universitària de la Marina, Benissa
Per a llegir, reflexionar, cuinar i gaudir
Per a llegir, reflexionar, cuinar i gaudir. Josep Bernabeu Mestre
La gastronomia alacantina és un patrimoni en risc? ‘Cuineres del territori’ pretén evitar-ho
Alicante Plaza, 8 de abril de 2022