IV Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

Universitat d’Alacant

18 d’octubre de 2021 a les 9.00 hores

ACTIVITATS PARAL·LELES A l’EXPOSICIÓ “Menjars de la terra”

Mesa redonda

Nuevos retos y oportunidades en el sector de la gastronomía

 

21 de octubre de 2021 – 19 h.

‘Sala Emilio Varela’, Avda. Ramón y Cajal, 5

 

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Edificio Gómez Tortosa – Novelda

Del 23 d’octubre de 2021 al 31 de maig de 2022

Exposició "Menjars de la terra"

El llegat gastronòmic de González Pomata

Sala d’Exposicions d’Alacant de Fundació Mediterrani

MARÇ – NOVEMBRE 2021

 

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Últimes notícies

Y/p>

Últimes Activitats

Màster d’arrossos

Màster d’arrossos

Programa de estudios propios que pone al alcance del alumnado una formación única en un campo demandado profesionalmente.

read more

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

CONTACTA AMB NOSALTRES

6 + 9 =