III Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Últimes notícies

Y/p>

L’Estació Biològica Torretes d’Ibi crea un pavelló d’herbes culinàries

L’Estació Biològica i Jardí Botànic de Torretes ja compta amb un pavelló d’herbes culinàries. Un espai dedicat a la gastronomia en el qual s’estan cultivant cent plantes per a consum alimentari.

Experts de la UA, UCLM i UMH i el xef David Ariza analitzen el potencial culinari de les halòfiles

L’última aposta impulsada per l’Estació Biològica – Jardí Botànic de Torretes, unitat de l’Ajuntament d’Ibi i la Universitat d’Alacant, dins del seu Jardí Botànic és el Pabelló de les herbes culinàries.

Dels saladars al plat: halòfiles com a aliment. Experts de les universitats d’Alacant, UCLM i UMH i el xef David Ariza publiquen junts en el pròxim llibre d’Elsevier

L’Estación Biològica – Jardí Botànic de Torretes de la UA crea el Pabelló d’herbes culinàries, amb més de cent plantes comestibles, una part d’elles halòfiles.

“L’any de la vacuna” alicantePlaza y comentario de Josep Bernabeu

alicantePlaza, Café del Temps / Opinión (05/01/21)

La tastaolletes d’Imma Juan. El dia À Punt

Imma Juan ens apropa les millors propostes per a menjar de manera sana, saludable i sostenible. 14/12/2020

Mas de Uno Marina Baixa

Onda Cero, 01/12/2020

“Un bolet, deu lliçosn”

alicantePlaza, 28-11-2020. Entrevista a Josep Bernabeu.

Conferència El Corpus del Patrimoni Culinari Valencià i la recuperació de les tradicions gastronòmiques

Dimarts 01-12-2020 a les 19 horas. Sala A de Vialmuseu. Vila Joiosa. A càrrec de Josep Bernabeu Mestre

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

Últimes Activitats

II Cicle de gastronomia va vindre i cinema “Dels banquets del rei Sol a les revoltes del pa”

II Cicle de gastronomia va vindre i cinema “Dels banquets del rei Sol a les revoltes del pa”

Organizado por la Sede Universitaria Ciudad de Alicante en colaboración con los profesores Joaquín Juan Penalva y Antonio Romero, el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia y la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico. Joaquín Juan Penalva Juan Vicente Romero De Avila Marin Alexandre Peretó Rovira Mercedes Garcia Sanchez Rafael Poveda Bernabé Rafael Guerra Arce Beatriz RM Luis Mira Seller.

read more

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

CONTACTA AMB NOSALTRES

9 + 15 =