Enquesta dirigida a conéixer els canvis en les pràctiques culinàries i gastronòmiques durant el període de restriccions per COVID-19 (7 de gener a l’1 de març de 2021). L’estudi l’estem duent a terme des del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (GASTERRA), amb la col·laboració de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, una de les càtedres institucionals de la Universitat d’Alacant. El seu objectiu és analitzar les pràctiques gastronòmiques  durant  el període de restriccions (7 de gener a l’1 de març de 2021), saber si s’ha produït una transformació en la nostra percepció sobre temes alimentaris, així com conéixer en quina mesura s’estan cuinant plats tradicionals i consumint productes de proximitat, entre altres

(Escoltar des del minut 39)

Exposició "Menjars de la terra"

El llegat gastronòmic de González Pomata

Sala d’Exposicions d’Alacant de Fundació Mediterrani

MARÇ – NOVEMBRE 2021

II Cicle de gastronomia, vi i cinema

II Cicle de gastronomia, vi i cinema

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

 Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

 Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

 Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

 Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Casa de Cultura i Biblioteca Pública Municipal de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

 Visitable a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Últimes notícies

Y/p>

Últimes Activitats

La Tastaolletes d’Imma Juan. El Corpus Culinari

La Tastaolletes d’Imma Juan. El Corpus Culinari

En els minuts de la tastaolletes els contem com s’està elaborant el Corpus Culinari Valencià amb Josep Bernabeu, director de Gasterra, el Centre de Gastronomia de la Mediterrània, i catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant. 08/03/2021

read more

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

CONTACTA AMB NOSALTRES

12 + 14 =