III Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

Exposició {espècies} L'univers del sabor

Seu Universitària Ciutat d’Alacant

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Últimes notícies

Y/p>

“Un bolet, deu lliçosn”

alicantePlaza, 28-11-2020. Entrevista a Josep Bernabeu.

Conferència El Corpus del Patrimoni Culinari Valencià i la recuperació de les tradicions gastronòmiques

Dimarts 01-12-2020 a les 19 horas. Sala A de Vialmuseu. Vila Joiosa. A càrrec de Josep Bernabeu Mestre

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

“Alacant 2018: la lluita contra una altra pandèmia que també va estigmatitzar a les zones pobres”

En plena segunda ola de la gripe española, el alcalde ordenó desalojar y derribar las zonas más precarias, medida que contribuyó a diseminar el virus.

Programa de ràdio sobre la pandèmia i les conseqüències indirectes d’aquesta

Programa mensual conduit per Gràcia Jiménez i ona a més d’entrevistes a convidats per a parlar del tema, Jesús Moncho presenta un complet informe sobre la qüestió debatuda i Lliris Picó aporta una interessant espai literari.

“Un viatge per la gastronomia alacantina amb González Pomata”

Diari Informació, 10 de novembre 2020.
La Fundación Mediterráneo y la cátedra Carmencita de la UA catalogan el legado del periodista y organizan una exposición con su fondo documental de más de 13.000 fotografías y diapositivas

Conferència: “Programa d’Alimentació, Nutrició i Gastronomia per a Educació Infantil (PANGEI)”

Conferència sota el Cicle: Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
Dimecres 11 de novembre, de 17h a 18h.

Conferència: “Menjar bé a l’escola. La gastronomia i el seu paper en la millora de la nutrició”

Comer bien en la escuela. La gastronomía y su papel en la mejora de la nutrición. – Antonio Mateos Jiménez se doctor en Biología y profesor titular del Departamento de Pedagogía de la Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM). Seminario.

Com ha de ser la dieta dels escolars?

Josep Bernabeu-Mestre, director académico de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico y del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia, nos aporta una serie de consejos y recomendaciones sobre alimentación de niños en edad escolar.

Com fer un arròs d’estrella Michelin

Un estudiant del Màster en arrossos i alta cuina mediterrània revela els secrets dels millors arrossos alacantins.

Últimes Activitats

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

read more

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

CONTACTA AMB NOSALTRES

10 + 12 =