Exposició {espècies} L’Univers del sabor
Edificio Gómez Tortosa – Novelda
Del 23 d’octubre de 2021 al 31 de maig de 2022
Exposició {espècies} L’Univers del sabor
Espai Clau del CEIP Port de Xàbia
3 de març 2022 – 3 de juny 2022
ACTIVITATS PARAL·LELES A l’EXPOSICIÓ “Menjars de la terra”
ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL
Últimes notícies
Y/p>
I Congrés Internacional en dieta mediterrània, gastronomia i arqueologia
19 i 20 de maig de 2022
Els cent anys d’aromes i espècies de Carmencita
La Vanguardia, Comunitat Valenciana, 9 de maig 2022
Carmencita es galardonada en la Noche de las Finanzas de Forinvest
Novelda digital, 4 de maig de 2022
Últimes Activitats

Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”
Bernabeu Mestre, J., Tormo Santamaría, M.

Màster d’arrossos
Programa de estudios propios que pone al alcance del alumnado una formación única en un campo demandado profesionalmente.

Libro “Vademecum de cocina alicantina”
Presentació dels llibres “Vademècum de cuina alacantina” d’Ángeles Ruiz i “La cuina de la memòria” de César Rodríguez.