Exposició "Menjars de la terra"

El llegat gastronòmic de González Pomata

Del 12 de maig al 26 de juny 2023

Sala Juana Francés. Seu Universitària Ciutat d’Alacant
c/Ramón y Cajal. Alacant

 

Seminari internacional "Biodiversitat, cosmovisió cultural i medicina tradicional"

II Cicle Cultural Primavera-Estiu de ObserverUV-Intangible Culture

11 i 12 de maig 2023Sala de Juntes, Facultat de Geografia i Història,
Universitat de València | En línia

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Exposició "Menjars de la terra"

El llegat gastronòmic de González Pomata

Del 12 de maig al 26 de juny 2023

Sala Juana Francés. Seu Universitària Ciutat d’Alacant
c/Ramón y Cajal. Alacant

 

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Seminari internacional "Biodiversitat, cosmovisió cultural i medicina tradicional"

II Cicle Cultural Primavera-Estiu de ObserverUV-Intangible Culture

11 i 12 de maig 2023Sala de Juntes, Facultat de Geografia i Història,
Universitat de València | En línia

IV Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

Universitat d’Alacant

18 d’octubre de 2021

Últimes notícies

Y/p>

Últimes Activitats

Màster d’arrossos

Màster d’arrossos

Programa de estudios propios que pone al alcance del alumnado una formación única en un campo demandado profesionalmente.

read more

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

CONTACTA AMB NOSALTRES

15 + 2 =