Presentació del receptari 34 plats, 34 comarques.

Universitat d’Alacant – Sala d’Actes de l’Edifici Germà Bernàcer

16 de gener de 2023. 19:00h

IV Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

Universitat d’Alacant

18 d’octubre de 2021

Presentació del llibre “Vademécum de cocina alicantina”

Dimecres 8 de juny a les 19:00h

Llibreria Pichon, c/Segura 22, Alacant

“Vademecum de cocina alicantina”

Ángeles Ruiz

Pròxima exposició

Del 9 de febrer al 21 de juliol 2023 al Palau de Cerveró – *Entrada lliure

Exposició "Menjars de la terra"

El llegat gastronòmic de González Pomata

Pròximament a Elx

 

ACTIVITATS PARAL·LELES A l’EXPOSICIÓ “Menjars de la terra”

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Últimes notícies

Y/p>

Últimes Activitats

Màster d’arrossos

Màster d’arrossos

Programa de estudios propios que pone al alcance del alumnado una formación única en un campo demandado profesionalmente.

read more

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

CONTACTA AMB NOSALTRES

12 + 14 =