DIVULGACIÓ

"Un viatge per la gastronomia alacantina amb Gonzáles Pomata"

 

 Diario INFORMACIÓN

10 de noviembre de 2020

 

Activitats de la Cátedra Carmencita

Com ha de ser la dieta dels escolars?

Com ha de ser la dieta dels escolars?

Josep Bernabeu-Mestre, director académico de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico y del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia, nos aporta una serie de consejos y recomendaciones sobre alimentación de niños en edad escolar.

read more
Cultivar, nodrir, preservar. Junts

Cultivar, nodrir, preservar. Junts

Coincidint amb la celebració del Día Mundial de la Alimentació, sota el lema establit per la FAO per a enguany “Cultivar, nodrir, preservar. Junts”, Turisme Comunitat Valenciana i Gasterra UA-Dénia, organitzen aquesta conferència dins del Programa de Divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la Xarxa de CdT per al sector turístic.

read more