INVESTIGACIÓ

Llibre blanc de làlimentació de les persones majors a Espanya

 

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM.

 

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM. (2019) El sabor de la tradició. El llegat de l’alimentació. En: Llibre blanc de la Nutrició de les Persones Majors a Espanya. Madrid, Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia/ Fundació Espanyola de Nutrició, pàg. 512-516.

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Les tradicions culinaries de la mediterranea: reflexions des d’Alacant i l’Alguer

Les tradicions culinaries de la mediterranea: reflexions des d’Alacant i l’Alguer

El proper dilluns, de la mà de Cuineres del territori (Onada Edicions, 2022) tindrem la sort de completar l’estada a la Universitat de Sàsser, participant a l’Alguer en un encontre per a parlar de les tradicions culinàries de la mediterrània i els reptes als que tenen que fer front, però també de les oportunitats que es poden oferir per a millorar la nostra nutrició i gaudir fent-ho.

read more