loader image

càtedra carmencita

FONS BIBLIOGRÀFIC DE GASTRONOMIA VALENCIANA

Cultivar, nodrir, preservar. Junts

Coincidint amb la celebració del Día Mundial de la Alimentació, sota el lema establit per la FAO per a enguany “Cultivar, nodrir, preservar. Junts”, Turisme Comunitat Valenciana i Gasterra UA-Dénia, organitzen aquesta conferència dins del Programa de Divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la Xarxa de CdT per al sector turístic.

Cultivar, nodrir i preservar

3 taules redones virtuals amb experts en agricultura, nutrició i alimentació, sostenibilitat medi ambient.

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.

Cuina i cultura del gust al País Valencià

Jaume Fàbrega ens proposa en aquesta obra un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de l’actualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb una personalitat i una idiosincràsia gastronòmica pròpia.

PUBLICACIONS – UA