Obert termini preinscripció IV Edició Màster Arrossos i Alta Cuina Aplicada UA

PLACES LIMITADES

IV Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

Universitat d’Alacant
18 d’octubre de 2021 a les 9.00 hores

Exposició {espècies} L'Univers del sabor

Sala Exposicions Temporals del Museu de la Biodiversitat d’Ibi

Del 24 d’abril al 17 d’octubre de 2021

Exposició "Menjars de la terra"

El llegat gastronòmic de González Pomata

Sala d’Exposicions d’Alacant de Fundació Mediterrani

MARÇ – NOVEMBRE 2021

TANCADA A l’AGSOT. TORNEM AL SETEMBRE

ÚLTIMS PROGRAMES D’EL SETRILL

Últimes notícies

Y/p>

Últimes Activitats

II Cicle de gastronomia, vi i cinema “Dels banquets del rei Sol a les revoltes del pa”

II Cicle de gastronomia, vi i cinema “Dels banquets del rei Sol a les revoltes del pa”

Organizado por la Sede Universitaria Ciudad de Alicante en colaboración con los profesores Joaquín Juan Penalva y Antonio Romero, el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia y la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico. Joaquín Juan Penalva Juan Vicente Romero De Avila Marin Alexandre Peretó Rovira Mercedes Garcia Sanchez Rafael Poveda Bernabé Rafael Guerra Arce Beatriz RM Luis Mira Seller.

read more

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

CONTACTA AMB NOSALTRES

13 + 9 =