Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

"En l'àmbit de la gastronomia podem aportar un valor afegit que no poden oferir altres destinacions turístiques"

 

 

Revista Casa Mediterraneo

 

Veure notícia

Actividades de la Cátedra Carmencita

Gastronomía: todos los colores del mediterráneo

Gastronomía: todos los colores del mediterráneo

Varios

read more
Gastronomía: Taste & Travel

Gastronomía: Taste & Travel

Varios

read more
Gastronomía: Hornos y cocas de Crevillent

Gastronomía: Hornos y cocas de Crevillent

Varios

read more
« Older Entries
febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
« nov.    

Entrades recents

  • Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19
  • Gastronomía: todos los colores del mediterráneo
  • Gastronomía: Taste & Travel
  • Gastronomía: Hornos y cocas de Crevillent
  • Gastronomia tradicional de Crevillent: pastes, dolços, refrescos, gelats y licors
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2021 | | | Diseñado por: