NOTICIAS

Conferència Josep Bernabeu

“La Gastronomia i el Turisme Gastronòmic”

Dimecres 12 de febrer de 2020, 19:00h.

CdT Marina Alta de Dénia

 
Amb motiu de la commemoració del 25 aniversari de la posada en funcionament dels estudis oficials de turisme a la Universitat d’Alacant, es durà a terme a les 19:00 hores al saló d’actes del CdT Marina Alta de Dénia la conferència “La Gastronomia i el Turisme Gastronòmic”, a càrrec del director del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra– UA – Dénia, el catedràtic Josep Bernabeu-Mestre. Més informació al cartell adjunt. 

Actividades de la Cátedra Carmencita

Reunión Nacional de expertos en Gastronomía y Sostenibilidad

Reunión Nacional de expertos en Gastronomía y Sostenibilidad

El Profesor Josep Bernabeu Mestre, director de la Cátedra Carmencita de Estudios del sabor gastronómico y director del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia participa en la Reunión Nacional de expertos en Gastronomía y Sostenibilidad que se celebrará en Bilbao Exhibition Center (BEC) el 7 y 8 de marzo.

read more
Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant

Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant

El dilluns 10 de febrer, a les 19:00 h, al saló Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant tindrà lloc la conferència “La gastronomia i el turisme gastronòmic.” Aquesta conferència serà impartida pel director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA-UA-Dénia, el catedràtic de la Universitat d’Alacant, Josep Bernabeu-Mestre.
Vos esperem.

read more
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2018 | | | Diseñado por: