NOTICIAS
Proyección del documental “Y EN CADA LENTEJA UN DIOS”
Kiko Moya. Chef Restaurante L’Escaleta (Dos estrellas Michelin).
Actividades de la Cátedra Carmencita
Mas de Uno Marina Baixa
Onda Cero, 01/12/2020
«Un bolet, deu lliçosn»
alicantePlaza, 28-11-2020. Entrevista a Josep Bernabeu.
Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.
Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.