FORMACIÓN

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

 

MED NIGHT 2020 – Noche Mediterránea de las Investigaciones

Josep Bernabeu Mestre

MED NIGHT. Noche Mediterránea de las Investigaciones

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

Otras actividades de la Cátedra Carmencita

Ciclo COVID 19 y las aportaciones del conocimiento y de los expertos

Ciclo COVID 19 y las aportaciones del conocimiento y de los expertos

Conferència que va impartir Rafael Bengoa el passat dijous 10 de desembre a l’Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. Va abordar la recuperació del Sistema Nacional de Salut desprès de la desestabilització provocada per la crisis de la COVID. Va aportar un encertat diagnòstic i traçar tot un full de ruta per aconseguir-ho. També us resultarà d’interès el debat que es va suscitar al final de la seua intervenció.

leer más
Turismo gastronómico, cultura alimentaria mediterránea y desarrollo local

Turismo gastronómico, cultura alimentaria mediterránea y desarrollo local

El turismo gastronómico, como una nueva forma de entender la cultura a través de la gastronomía, está de moda y se está consolidando como tendencia. En buena medida responde a las exigencias de un nuevo turista que ya no busca únicamente servicios, sino que desea poder satisfacer sus expectativas como consumidor de experiencias y emociones.

leer más