NOTICIAS

Entrevista a Josep Bernabeu en la revista Más Que Salud

Salud, belleza y bienestar

Nº 47 – Octubre-Diciembre 2018

#MásDietaMediterránea
#MásGastronomíaMediterránea

#MásDietaMediterránea 

 Josep Bernabeu Mestre, director del Centro de Gastronomía del Mediterráneo GASTERRA, es catedrático de Historia de la Ciencia de la Universidad de Alicante y director de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico.

Extracto
de la entrevista

Revista
Más Que Salud

Actividades de la Cátedra Carmencita

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

leer más