DIVULGACIÓN

Presentación Libro - Lenguas, culturas y gastronomía: comunicación intercultural y contrastes

 

Miércoles, 26 de junio de 2019
19:30h
Casa Mediterráneo

(Plaza del Arquitecto Miguel López, s/n 03008, Alicante)

Modera Amelia Peral Crespo, vicepresidenta de Cultura, Comunicación y Estudios Franceses de la Universidad de Alicante.

Descargar Cartel

Actividades de la Cátedra Carmencita

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

leer más