NOTICIAS

La tertulia. Ciencia e investigación

Les notícies de la nit

1 de abril 2020

 
Con Josep Bernabeu, catedrático de Historia de la Ciencia de la Universidad de Alicante (UA), hemos hecho perspectiva histórica sobre pandemias. Hemos revisado la treintena de propuestas que ha recibido la Consejería de Innovación, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital para luchar contra el #coronavirus y otros. 

Actividades de la Cátedra Carmencita

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

leer más