NOTICIAS

Josep Bernabeu, director de la Cátedra Carmencita de Estudios del sabor, en el que programa El Faro de la Cadena Ser, dirigido por Mara Torres

13 de Noviembre – Cadena SER 

Programa El Faro de la Cadena SER: arroz.

(Minuto 13:20 a 20:26)

Actividades de la Cátedra Carmencita

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

leer más