DIVULGACIÓN

II Jornada de Xarxa Salut celebrada a l'Alfàs del Pi

Josep Bernabeu, director acadèmic de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, va participar en la II Jornada de Xarxa Salut celebrada a l’Alfàs del Pi, en la qual va impartir la conferència inaugural sota el títol “Gastronomia, salut i turisme”.

“Aconseguir una gastronomia d’excel·lència passa, necessàriament, per consolidar una identitat i una cultura gastronòmica de qualitat que ens ajude a totes i a tots a menjar allò que hem de menjar i gaudir fent-ho”.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Turismo gastronómico, cultura alimentaria mediterránea y desarrollo local

Turismo gastronómico, cultura alimentaria mediterránea y desarrollo local

El turismo gastronómico, como una nueva forma de entender la cultura a través de la gastronomía, está de moda y se está consolidando como tendencia. En buena medida responde a las exigencias de un nuevo turista que ya no busca únicamente servicios, sino que desea poder satisfacer sus expectativas como consumidor de experiencias y emociones.

leer más