FORMACIÓN

Terra i cultura de l'arròs: l'oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

 

MED NIGHT 2020 – Noche Mediterránea de las Investigaciones

Josep Bernabeu Mestre

MED NIGHT. Noche Mediterránea de las Investigaciones

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

Otras actividades de la Cátedra Carmencita

Cicle COVID 19 i les aportacions del coneixement i dels experts

Cicle COVID 19 i les aportacions del coneixement i dels experts

Conferència que va impartir Rafael Bengoa el passat dijous 10 de desembre a l’Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. Va abordar la recuperació del Sistema Nacional de Salut desprès de la desestabilització provocada per la crisis de la COVID. Va aportar un encertat diagnòstic i traçar tot un full de ruta per aconseguir-ho. També us resultarà d’interès el debat que es va suscitar al final de la seua intervenció.

read more