Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l'escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

 

 

“La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

marina alta

04/06/2022
Anar a notícia

Activitats de la Càtedra Carmencita

Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”

Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”

Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

read more
Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19

Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19

Vilaweb, de noviembre 2022

read more
Gastronomía: todos los colores del mediterráneo

Gastronomía: todos los colores del mediterráneo

Varios

read more
« Older Entries
setembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
« jul.    

Entrades recents

  • Les tradicions culinaries de la mediterranea: reflexions des d’Alacant i l’Alguer
  • Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”
  • Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19
  • Gastronomía: todos los colores del mediterráneo
  • Gastronomía: Taste & Travel
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2021 | | | Diseñado por: