D*naFòrum. Cuinant una terra. Llaurant un futur

 

Presentació conclusions

18 Juny 2020 – Webinar de 12:00h. a 13:30h.

Protocol especial COVID-19

valenciaPlaza 

1/05/2020 – ALICANTE (EFE)

Sobre la responsabilitat individual en matèria de salut

Josep Bernabeu-Mestre

Post publicat en Facebook el 7 de maig de 2020

"Menjaríem millor si aprenguérem a cuinar"

Entrevista a Josep Bernabeu Mestre

Hoy por hoy Alicante 29/04/2020

La barrera profilàctica de l'atenció primària

 Josep Bernabeu Mestre

Post publicat en Facebook el 26 d’abril de 2020

III Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

D*naFòrum. Cuinant una terra. Llaurant un futur

 

Presentació conclusions

18 Juny 2020 – Webinar de 12:00h. a 13:30h.

Protocol especial COVID-19

valenciaPlaza 

1/05/2020 – ALICANTE (EFE)

Sobre la responsabilitat individual en matèria de salut

Josep Bernabeu-Mestre

Post publicat en Facebook el 7 de maig de 2020

"Menjaríem millor si aprenguérem a cuinar"

Entrevista a Josep Bernabeu Mestre

Hoy por hoy Alicante 29/04/2020

La barrera profilàctica de l'atenció primària

 Josep Bernabeu Mestre

Post publicat en Facebook el 26 d’abril de 2020

ACTIVITATS DE LA CÀTEDRA

ÚLTIMES ACTIVITATS

GASTERRA

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Receptes

per a temps de confinament

ÚLTIMES NOTÍCIES

ÚLTIM PROGRAMA D’EL SETRILL

El Setrill #LaUAenCasa

Programa 16/06/2020

Cuina i gastronomia solidària des de la cooperació.

ENLLAÇ AL FULLET DEL MÀSTER

MÀSTER D’ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

CONTACTA AMB NOSALTRES

8 + 8 =

ACTIVITATS DE LA CÀTEDRA

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Receptes

per a temps de confinament

III Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

ÚLTIMES NOTÍCIES

ÚLTIM PROGRAMA D’EL SETRILL

El Setrill #LaUAenCasa

Programa 16/06/2020

Cuina i gastronomia solidària des de la cooperació.

ENLLAÇ AL FULLET DEL MÀSTER

MÀSTER D’ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

CONTACTA AMB NOSALTRES

7 + 3 =

ÚLTIMES ACTIVITATS

II Cicle de gastronomia va vindre i cinema “Dels banquets del rei Sol a les revoltes del pa”

II Cicle de gastronomia va vindre i cinema “Dels banquets del rei Sol a les revoltes del pa”

Organizado por la Sede Universitaria Ciudad de Alicante en colaboración con los profesores Joaquín Juan Penalva y Antonio Romero, el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia y la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico. Joaquín Juan Penalva Juan Vicente Romero De Avila Marin Alexandre Peretó Rovira Mercedes Garcia Sanchez Rafael Poveda Bernabé Rafael Guerra Arce Beatriz RM Luis Mira Seller.

read more