D*naFòrum. Cuinant una terra. Llaurant un futur

 

Presentació conclusions

18 Juny 2020 – Webinar de 12:00h. a 13:30h.

Protocol especial COVID-19

valenciaPlaza 

1/05/2020 – ALICANTE (EFE)

Sobre la responsabilitat individual en matèria de salut

Josep Bernabeu-Mestre

Post publicat en Facebook el 7 de maig de 2020

"Menjaríem millor si aprenguérem a cuinar"

Entrevista a Josep Bernabeu Mestre

Hoy por hoy Alicante 29/04/2020

La barrera profilàctica de l'atenció primària

 Josep Bernabeu Mestre

Post publicat en Facebook el 26 d’abril de 2020

III Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

D*naFòrum. Cuinant una terra. Llaurant un futur

 

Presentació conclusions

18 Juny 2020 – Webinar de 12:00h. a 13:30h.

Protocol especial COVID-19

valenciaPlaza 

1/05/2020 – ALICANTE (EFE)

Sobre la responsabilitat individual en matèria de salut

Josep Bernabeu-Mestre

Post publicat en Facebook el 7 de maig de 2020

"Menjaríem millor si aprenguérem a cuinar"

Entrevista a Josep Bernabeu Mestre

Hoy por hoy Alicante 29/04/2020

La barrera profilàctica de l'atenció primària

 Josep Bernabeu Mestre

Post publicat en Facebook el 26 d’abril de 2020

ACTIVITATS DE LA CÀTEDRA

ÚLTIMES ACTIVITATS

GASTERRA

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Receptes

per a temps de confinament

ÚLTIMES NOTÍCIES

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

read more

ÚLTIM PROGRAMA D’EL SETRILL

El Setrill #LaUAenCasa

Programa 16/06/2020

Cuina i gastronomia solidària des de la cooperació.

ENLLAÇ AL FULLET DEL MÀSTER

MÀSTER D’ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

CONTACTA AMB NOSALTRES

1 + 14 =

ACTIVITATS DE LA CÀTEDRA

GASTERRA

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Receptes

per a temps de confinament

III Jornada Carmencita d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

ÚLTIMES NOTÍCIES

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

read more

ÚLTIM PROGRAMA D’EL SETRILL

El Setrill #LaUAenCasa

Programa 16/06/2020

Cuina i gastronomia solidària des de la cooperació.

ENLLAÇ AL FULLET DEL MÀSTER

MÀSTER D’ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

CONTACTA AMB NOSALTRES

6 + 1 =

ÚLTIMES ACTIVITATS

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

read more