Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

"De la bambolla gastronòmica a la reconnexió amb la terra"

 

 

Diari Informació. Local. Alacant

19-10-2021

 

Actividades de la Cátedra Carmencita

Gastronomía Rossell

Gastronomía Rossell

Varios

read more
Gastronomía L’Alquería d’Asnar

Gastronomía L’Alquería d’Asnar

Varios

read more
Gastronomía Granja de Rocamora

Gastronomía Granja de Rocamora

Varios

read more
« Older Entries
Next Entries »
febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
« nov.    

Entrades recents

  • Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19
  • Gastronomía: todos los colores del mediterráneo
  • Gastronomía: Taste & Travel
  • Gastronomía: Hornos y cocas de Crevillent
  • Gastronomia tradicional de Crevillent: pastes, dolços, refrescos, gelats y licors
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2021 | | | Diseñado por: