INVESTIGACIÓ

Conferència "Etnobotànica i gastronomia en l'obra de Joan Pellicer i Bataller (1947-2007) "

 

Josep Bernabeu-Mestre

Alcoi, 25 de juny de 2020

Conferència impartida al Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant el passat 25 de juny, parlant de “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)”

Actividades de la Càtedra Carmencita

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Terra i cultura de l’arròs: l’oferta culinària i gastronómica de les comarques alacantines.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

read more