Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Com fer un arròs d'estrella Michelin

Diari de Girona

22 d’octubre 2020

Veure notícia

Activitats de la Cátedra Carmencita

Gastronomía: Taste & Travel

Gastronomía: Taste & Travel

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Gastronomía: Hornos y cocas de Crevillent

Gastronomía: Hornos y cocas de Crevillent

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Gastronomia tradicional de Crevillent: pastes, dolços, refrescos, gelats y licors

Gastronomia tradicional de Crevillent: pastes, dolços, refrescos, gelats y licors

Repertori bibliogràfic

Conxa Guilabert i Fajardo, Pular Manchón, María Jesús Navarro

read more
« Older Entries
Next Entries »
setembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
« jul.    

Entrades recents

  • Les tradicions culinaries de la mediterranea: reflexions des d’Alacant i l’Alguer
  • Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”
  • Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19
  • Gastronomía: todos los colores del mediterráneo
  • Gastronomía: Taste & Travel
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2021 | | | Diseñado por: