Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

INVESTIGACIÓN

"Alacant 2018: la lluita contra una altra pandèmia que també va estigmatitzar a les zones pobres"

El País, 16 de novembre 2020

 

 

Veure notícia

Otras activitats de la Cátedra Carmencita

Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”

Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”

Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

read more
XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022

read more
Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”

Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”

Bernabeu Mestre, J., Tormo Santamaría, M.

read more
« Older Entries
octubre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
« set.    

Entrades recents

  • Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.
  • Les tradicions culinaries de la mediterranea: reflexions des d’Alacant i l’Alguer
  • Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”
  • Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19
  • Gastronomía: todos los colores del mediterráneo
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2021 | | | Diseñado por: