NOTICIAS

Alicante Plaza - II Jornada Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico

El arte de la gastronomía se somete a análisis en la
II Jornada Carmencita de Estudios del Sabor

 

II Jornada Cátedra Carmencita de Estudios del sabor Gastronómico.

Con Pepe Barrena, Pere Castells, Julián Otero y Three Monkeys Brands.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Tierra y cultura del arroz: la oferta culinaria y gastronómica de las comarcas alicantinas.

Qui no ha degustat un arròs amb crosta d’Elx, o un ric arròs al forn a la muntanya alacantina, o delectat amb un arròs amb conill i caragols a la Vega Baixa. A partir del cas de les comarques alacantines, volem donar a conèixer l’interès de la cultura culinària i gastronómica dels arrossos i el paper que poden jugar en la consecució d’una alimentació de proximitat, saborosa, saludable i sostenible.

leer más